De zin van vandaag

Ben lekker bezig met het vervolg op Leegland 1. Een titel heb ik nog niet, voorlopig heet het nu Leegland 2, maar dat moet natuurlijk anders worden.

Net als in 2015 schrijf ik deze maand elke dag 1000 woorden aan het nieuwe boek in een schrijfmarathon. Voor mij een goede stok achter de deur en de feedback is ook erg fijn. En die feedback bracht me op een idee. Ik ga nog niets vertellen over de plot, maar de komende tijd plaats ik hier elke zondagavond een mooie zin uit het nieuwe boek. En dus nu de zin van vandaag!

Een zwerm meeuwen klapwiekte krijsend voorbij en terwijl de zon de glanzende daken van de verdronken torens in het oosten in vuur en vlam leek te zetten, controleerde hij of de knopen in zijn touw goed vast zaten en sprong hij over de rand van de flat de diepte tegemoet.