Fijne reacties op Zonderland

Zonderland ligt alweer een poosje in de boekwinkels. Bijvoorbeeld op mijn favoriete eiland Schiermonnikoog bij Kolstein! Recensies zijn her en der in de maak, is mij ingefluisterd, maar privé heb ik al een hoop mooie reacties mogen ontvangen. Met uiteraard weer nuttige feedback ook waarmee ik al dan niet uit de voeten kan bij het schrijven van Anderland. Een geanonimiseerd overzicht van een paar lezersreacties!

‘Meeslepend geschreven en elke keer als alles hopeloos lijkt is er een sprankeltje hoop.’

‘Supergaaf boek! Kei spannend, kijk uit naar deel 3 😃’

‘Ik heb Zonderland inmiddels gelezen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het net zoals Leegland een zeer geslaagd boek vind. Je mag hopen dat dit nooit werkelijkheid wordt.’

‘De karakters waren misschien wat zwart/wit, maar mij stoorde dat niet, en bovendien waren diverse personen actief in een grijs tussengebied. En verfrissend dat je niet terugdeinst voor wat bloed hier en daar. Zelfs met lijken wordt er probleemloos gestrooid!’

‘Schiet het al een beetje op met dat Andere Boek? Ik heb genoten van Zonderland’

‘Een echte pageturner. Heel leuk om te lezen!’

‘Heb trouwens Je boek uit. Was spannend, maar terwijl ik in het begin de korte hoofdstukken heerlijk vond, begon het me later te irriteren. Misschien het derde boek toch wat langer bij een karakter blijven?
Ik ben wel heel benieuwd naar de ontknoping in het 3de boek❤️’

‘Ik heb jouw boeken gelezen hoor. ‘Vlot geschreven, leest lekker weg. De stad Kampen waar ik geboren en getogen ben komt er niet best vanaf🤔’

📖Leestip! Zonderland In één ruk uitgelezen. Ik ben nu alweer benieuwd naar het vervolg. Dus hoop dat je het snel schrijft Marjan. Mocht je Leegland nog niet gelezen hebben dan raad ik dat bij deze ook aan!’

Nieuwsgierig geworden? Zonderland is te koop bij de boekhandel en te leen bij de bieb. Als papieren boek en als e-book.