Fotoshoot, maar dan voor instagram

Sinds kort heb ik een Leegland-account op Instagram en ook daar kun je filmpjes plaatsen. Maar die moeten dan wel qua formaat worden aangepast. Anders kunnen instagrammers de video niet goed zien op hun telefoon. En je moet je filmpje niet langer maken dan 1 minuut bij voorkeur.

Dus ben ik aan het knutselen geslagen. Filmpje ingekort, beelden vierkant gemaakt (gecropt heet dat officieel) en ondertitels kort gemaakt, anders lopen ze van het beeld af.

Maar ik heb ook iets extra’s toegevoegd. Toen ik dit filmpje voor het eerst op YouTube zette, was de auteursfoto nog niet klaar. Nu wel, dus kon ik de foto toevoegen en is het filmpje net weer een beetje anders geworden. Kijk zelf maar!

De foto die je hierboven ziet, is trouwens de foto die het niet heeft gehaald als auteursfoto. Te lief voor een dystopisch boek, maar zelf vind ik hem wel mooi. Daarom mag ik hem ook gebruiken van Henk.