Knap en invoelbaar geschreven

Iris Boter geeft Leegland vier sterren en schreef een mooie recensie op de website van Hebban. De volledige recensies is hier te lezen. Hieronder volgen enkele citaten.

Wat ik heel fijn vind is dat het verhaal meteen begint en ook doorgaat. Het gevaar bij een roman over de toekomst is dat er veel uitgelegd moet worden om te begrijpen hoe de maatschappij in elkaar steekt. Marjan heeft dat allemaal heel knap tussen de regels door verweven.

Er zitten veel sterke vrouwen in het verhaal, op een vanzelfsprekende manier die mij erg aansprak. Er zit veel actie in het verhaal, het is geen moment ‘stil’ zeg maar. Daardoor komt het heel filmisch over en zag ik alles gewoon voor me. Knap gedaan.

En als laatste pluspunt: het verhaal heeft niet het geijkte einde waar ik een beetje bang voor was. En een mooie haak voor een vervolg, dat ik zeker ga lezen!