Meet & greet

Natuurlijk zit ik het liefst braaf te schrijven, maar mijn boeken moeten natuurlijk ook onder de aandacht worden gebracht. Dus zeg ik graag ja als organisaties mij vragen om te komen vertellen over Zonderland, Leegland of Tussen de Dijken. Hier kun je lezen waar en wanneer ik te horen of te zien ben.

About Books, Zilverboekenclub: woensdag 7 februari 2024, 19.30 uur op You Tube en Facebook

Elke week kun je online meekijken en chatten met het online programma About Books van uitgeverij Zilverspoor. Deze week mag ik online aanschuiven als gast om te vertellen over dystopischie verhalen en natuurlijk over Zonderland. Je vindt de stream hier op Facebook en dit is de pagina op YouTube.


Het Grote Gebeuren, Noordwoord: zaterdag 10 februari 2024, 19.00 uur in Het Groninger Forum

Tijdens dit geweldig leuke literaire feest in de stad Groningen, praat ik om 19.15 uur in camera 5 mee in een panel met Esther Gerritsen en Vamba Sherif onder leiding van Louis Stiller over het thema Science Fiction: Fiction? Daarna ga ik om 20.00 uur signeren. op de begane grond en ga ik rond 20.45 uur voorlezen uit Zonderland bij Stach, ook op de begane grond. Kaartjes voor dit evenement kun je hier kopen. Meer informatie over het programma en de line-up vind je hier.


9000con: zondag 5 mei 2024, 13.30 uur in QLT in Gent (Belgiƫ)

De allereerste SF-bijeenkomst van vier liefhebbers van de speculatieve fictie. Ik ben hier aanwezig met mijn boeken en mogelijk ga ik ook een lezing verzorgen: mijn voorstel is ingediend in ieder geval. Meer informatie over dit leuke festival vind je hier.


Vrijdag 10 mei 2024, Festival Kleintje Borgsfee, 19.00 uur, Borgsweer (Groningen)

In het dorpje Borgsweer wordt op 10 mei een pop-up theater opgebouwd in de boerenschuur op Borgsweer 12. Tijdens een avondvullend programma met theater, poezie, muziek en een heerlijke maaltijd, lees ik voor uit Zonderland en vertel ik samen met Maike van der Kooij over Tussen de Dijken, Herinneringen aan het Ambonezenbosje. De exacte invulling volgt nog, maar hier vind je alvast meer informatie.