Opnieuw fijne reacties op Leegland

Als schrijven kijk je uit naar recensies en interviews over je nieuwe boek (kom maar door!), maar het gaat natuurlijk vooral om de lezers. Genieten ze van je boek? Leven ze mee met je verhaal? Willen ze meer? Opnieuw kwamen er een paar fijne reacties binnen die ik graag met jullie deel.

Jan-Pieter Wind: “Heb Leegland met veel plezier gelezen. Goed geschreven en heel spannend. Mooie afwisseling van perspectief door steeds vanuit een andere hoofdpersoon verder te gaan.”

Erica Niewöhner: “Wow, wat goed geschreven. Het boek is uit. Een einde dat ik niet verwacht had en nu dus heel benieuwd naar het vervolg. Geen 5 jaar over doen hoor.”

Elsa Nijhof: “Ik heb je boek in één ruk uitgelezen! Super spannend en ook best denkbaar in meest slechte zin.. Het las als een film. ik zie er dan ook zo een film van komen. Ook fijn dat je van de ene personage naar de ander gaat. Het leest echt fantastisch. Niet dat ik vaak een boek lees hoor, maar dit ging zo makkelijk. Heerlijk. Echt een aanrader!”

Marieke Keur: “Met plezier heb ik je boek gelezen. Wat een fast-moving story, wat een ingewikkelde plot. Erg knap hoe je dat uitgewerkt hebt, dat doe ik je niet na! Tijdens het lezen vroeg ik me af voor welke leeftijd je het geschreven hebt. Wat een zware problematiek, wat een huiveringwekkend toekomstbeeld. Ik dacht aan mijn neefje Paul van bijna elf, die alles leest wat los en vast zit en dacht: nog maar even niet. Een dystopie is sowieso lastig te verstouwen, vind ik. Later zag ik dat het voor 16+ is. Beter! Wat ik jammer vind is dat je weinig ruimtelijk-geografische sfeer en details hebt toegevoegd. Ik ken Zwolle heel goed, en Kampen, Steenwijk en Orvelte goed, en heb uitgekeken naar herkenningspunten. Maar ik ben heerlijk je boek door gescheurd. Hopelijk krijg je nog veel mooie reviews. Ik blijf het volgen ? !”