Veronique over Leegland

Vandaag in mijn jurkje – oké met een dik vest erover heen – de dag begonnen met de recensie van Veronique op de schommelbank aan het water. Veronique heeft een blog over boeken en is vaak te vinden op instagram met recensies, foto’s en leuke filmpjes. Zo maakte ze vorig jaar een unboxing-filmpje waarbij ze Leegland uitpakte. Pas geleden liet ze me weten dat Leegland aan de beurt was om te lezen en vanochtend zette ze haar recensie online. Ik ben er blij mee!

Dat ze het boek gaaf vond, had ze me al laten weten, maar ik was natuurlijk heel benieuwd wat ze online zou zetten. Over de omslag gemaakt door Mariët Visser zegt ze onder andere dit:

De cover van ‘Leegland’ is er eentje om bij stil te staan. Hij is grafisch zo enorm sterk. In de boekhandel en online zal hij direct je aandacht trekken.

Over Senna, Julius en Eva schrijft ze:

De personages zijn goed uitgewerkt, maar kunnen nog verder worden uitgediept in een vervolgdeel. Ze maken een realistische groei door.

Zoals veel lezers kijkt ze uit naar het volgende deel, waar ik dus nu mee bezig ben:

De spanning wordt opgebouwd en het verhaal krijgt steeds meer vaart. De ontknoping is goed en ik ben benieuwd naar hoe het verder gaat. Het is een verhaal dat je na het lezen nog laat nadenken.

De volledige recensie van Veronique lees je hier.

Denk je nu: ik ben ook blogger en zou Leegland best willen recenseren? Stuur mij dan een berichtje, dan breng ik je in contact met mijn uitgever Anton Scheepstra.